top of page

Фестиваль майстер – класів «Професіоналізм учителя-результат плідної роботи»

25.10 2017 на базі Слов’янської загальноосвітньої школи – інтернату №1 відбувся фестиваль майстер – класів ««Професіоналізм учителя-результат плідної роботи» для методистів міських (районних) методичних кабінетів (центрів), керівників районних (міських) методичних об’єднань учителів інформатики. Захід відвідало 40 педагогів донецької області. Метою фестивалю було розповсюдження сучасних наукових розробок та інноваційного педагогічного досвіду щодо впровадження нових підходів до викладання інформатики.

Під час проведення заходу були розглянуті питання перспектив та особливостей викладання інформатики на основі оновленої регіональної програми «Освіта Донеччини у європейському вимірі. 2017 - 2020 роки" та концепції «Нова українська школа». Пиилипчук О.А- завідувач ВІТ КПМДМВ Донецького облІППО зробила акцентувала увагу присутніх, що діяльність учителя повинна ґрунтуватися на засадах особистісно зорієнтованого, компетентнісного і діяльнісного підходів, які передбачені в освітніх галузях, зокрема у галузі Технології, і відображені в навчальних програмах.

Учитель інформатики Сіверьскої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1Сіверської міської громади Пипенко О.О.,-лауреат конкурсу «Учитель року 2017» в номінації «Інформатика», пррвів майстер- класс з використання новітньої технологія Plickers .

Лук’яненко А.М.- учитель інформатики Краматорської ЗОШ№16 Краматорської міської ради поділився досвідом впровадження робототехніки на уроках інформатики та фізики. Під час виступу Андрій Миколайович провів з учасниками гру на командо утворення, презентував свою роботу на власному блозі.

Захід був насичений та викликав багато питань для дискусій та обговорень.

Ознайомитись з матеріалами, представленими на фестивалі можна на сайті відділу інформаційних технологій.


Популярные новости
Последние новости
Архив
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page