top of page

Проведено підсумкове заняття АТМ «Робототехніка як елемент STEM-освіти»


29 листопада 2019 року відбулося заняття № 3 авторської творчої майстерні «Робототехніка як елемент STEM-освіти» (майстер – Лук’яненко Андрій Миколайович, методист відділу інформаційних технологій ДОНОБЛІППО та учитель інформатики Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 16 Краматорської міської ради Донецької області»).

Метою авторської творчої майстерні, що працювала з квітня 2019 року, було знайомство слухачів майстерні з умовами проведення міжнародних, регіональних та міських фестивалів робототехніки, аналіз успішного досвіду команд-переможців робозмагань та успішних STEM-проектів на контролерах ARDUINO, розробка власного шаблону успішного проекту з робототехніки.

Під час третього (підсумкового) заняття було презентовано власні розробки STEM-проектів з використанням контролерів ARDUINO учасників АТМ – учителів з різних предметів закладів загальної середньої освіти Донецької області та працівників центрів технічної творчості.

Презентовані перед учасниками АТМ проекти, були на різну тематику від кліматичних станцій та розумних пристроїв до автоматизованої панорамної композиції присвяченої героїчній обороні Донецького аеропорту.

З метою поширення напрацьованого досвіду було створено веб-сайт «Вивчаємо ARDUINO» --- http://kramarduino.ho.ua

З кращими проектами учасників АТМ можна ознайомитись на сайті відділу інформаційних технологій ДОНОБЛІППО.


Популярные новости
Последние новости
Архив
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page